Taxi

Een eigen privé chauffeer

Een VIP is iemand die erg belangrijk is. Dit kan denkbeeldig zijn, maar ook daadwerkelijk het geval zijn. Moet je zo’n belangrijke gast vervoeren, dan doe je een beroep op speciaal vervoer. Soms ben je VIP vervoer nodig. Bijvoorbeeld als daadwerkelijk een belangrijke gast vervoerd moet worden, een afgevaardigde van een land bijvoorbeeld of een CEO. Vaak ook wordt vanwege ludieke reden een beroep gedaan op VIP vervoer. Dan moet je denken aan het vervoer van de hoofdrolspeler van een vrijgezellenfeest om maar eens iets te noemen.

Particulier en zakelijk

VIP vervoer is er dus zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Wie er ook in de auto zit je voelt je altijd even een bekende voetballer of filmster. Onderweg krijg je hapjes en drankjes aangeboden en geen enkele limo met VIP vervoer zit zo lekker. Wat? Je kunt gewoon met elkaar in de taxi gaan liggen als je dat wilt. Het mooie is dat niemand ziet wie er in de auto zit en wat daar gebeurt. Vanaf de binnenkant kun je wel naar buiten kijken.

Zij zien jou niet

In de VIP vervoer limo kun je prima een feestje geven voor je vrienden, onderwijl door de drukke winkelstraten in je hometown rijdend. Je ziet tal van bekenden, zij zien jou niet. VIP vervoer kan ook heel serieus van toon zijn als er een zakelijke gast uit het buitenland te gast is. Uiteraard leg je gasten in de watten en stel je hem VIP vervoer ter beschikking met uiteraard een discrete privé chauffeur. Je laat de taxi je gast al vanaf het vliegveld ophalen en brengt de gast overal naar toe, overal waar de gast naar toe wil. 

Leg die CEO in de watten

Als het om zakendoen gaat, kunnen dergelijke zaken net het verschil maken. Leg je een CEO in de watten, geheid dat hij dit sympathieke gebaar terug wil geven. Bijvoorbeeld door een order bij jouw bedrijf te plaatsen. Investeren in VIP vervoer verdient zich doorgaans snel weer terug. Voor de particulier is het een kwestie van plezier en gezelligheid. Dat verdient zich niet terug, maar blijft wel als herinnering opgeslagen en dat is ook heel erg veel waard. In VIP vervoer is uiteraard eerste levensbehoefte wifi beschikbaar en wat betreft de catering kun je het zo bont maken als je zelf wilt. Eigenlijk kan alles, en gebeurt in de praktijk ook alles als je het over VIP vervoer hebt.

 

privé chauffeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *