Auto, Rijles, Rijschool

Een goede rijschool!

Twee maanden geleden werd ik eindelijk 16,5 jaar oud, veel mensen die dit lezen zullen nu denken wat maakt dat nou weer uit. Nou voor mij heel veel, want nu kon ik eindelijk beginnen met rijlessen. Super vet! Doordat ik soms wat lui kan zijn had ik nog geen goede rijschool gevonden, maar wel al het geld gespaard. Dus mocht ik een goede rijinstructeur vinden, kon ik gelijk beginnen. Ik ben best wat rijscholen afgegaan omdat ik vond dat er wel een echte klik tussen mij en mijn rijinstructeur moest zitten. Na vijf rijscholen was het eindelijk zo ver ik vond een rijschool waarbij ik en een goede klik had en het voor mij betaalbaar was. Nu kon ik dus eindelijk beginnen met rijlessen bij deze autorijschool.

rijschool

Eerste rijles

Daar was het moment dan, mijn eerste rijles! Super vet, want ik keek hier namelijk al heel erg lang naar uit. De rijinstructeur van de autorijschool kwam me thuis ophalen, dit vond ik erg fijn want zo hield ik veel tijd over voor andere dingen. In de auto legde de man van de goede autorijschool mij het één en ander uit over de auto zelf. Hij vertelde mij dat de auto 160pk, maar dat wist ik zelf ook al. Ik had de auto namelijk vooraf al uitgebreid onderzocht. Nu gingen we eindelijk rijden. De man van de autorijschool gaf gas en ik mocht al gelijk sturen. Ik vond het eigenlijk best wel spannend, maar het ging me echt super goed af. Dat bevestigde de rijinstructeur ook. Nadat ik de eerste rijles had gehad keek ik al uit naar de volgende rijles, waarin ik niet alleen mocht sturen maar ook nog andere handelingen mocht doen.

Twee maanden later

In de tussentijd ben ik alweer twee maanden verder. Ik heb veel geleerd en kan al best veel handelingen zelf. Wat ik ook echt merk, is dat ik een goede klik heb met de rijinstructeur. Super fijn dus! We lachen veel in de auto, maar ik kan ook bij hem terecht voor goed advies. Ik ben erg blij dat ik toch nog wat langer onderzoek heb gedaan voordat ik begon bij een autorijschool. Nu is elke rijles genieten, dat had ook zomaar anders kunnen zijn. Ik heb nu 10 lessen achter de rug zitten en kan niet wachten op de volgende rijles. Helaas is dit pas volgende week. Nu ik zelf een goede autorijschool heb gevonden, raad ik het ook zeker aan om een autorijschool te vinden die bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *