Auto, Garage, Occasions

Occasions

Het kost geen enkele moeite om aan een tweedehands auto te komen, want het aanbod occasions is indrukwekkend groot. Je koopt je occasion bij een autobedrijf of bij de particulier. In de wereld van occasions spelen websites als Autowereld en Marktplaats een belangrijke rol, terwijl je met een site als Autoscout snel te weten komt of er een door jouw gedroomde auto in de handel komt.

 

Kat in de zak

De handel in occasions groeit en bloeit al is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Elke dag opnieuw denken mensen een prima tweedehandsje aan te schaffen maar blijken ze in de praktijk de bekende kat in de zak gekocht te hebben. De verkooppraatjes waren glad, maar dat waren de banden ook terwijl ook de uitlaat er na een dag onderweg viel. Vanwege de kans op die kat in de zak is het altijd goed iemand mee te nemen die daadwerkelijk verstand van zaken heeft. Bovendien vraag je ook als het om occasions gaat altijd om een proefritje. Dan al kan je veel duidelijk worden. Soms hoor je het al aan occasions of ze al dan niet goed zijn. Zorg in elk geval dat je altijd een auto koopt die gekeurd is. Dat biedt nog iets van zekerheid.

 

Honderdduizenden occasions

Door de al genoemde websites Autowereld en Marktplaats is het zoeken tussen de occasions een fluitje van een cent, je geeft het budget aan, je trekt een straal rond je woonplaats waarbinnen je wilt zoeken, je geeft voorkeursmerken aan, kiest een brandstof en als je wilt zelfs nog de kleur van de auto voor je op enter drukt en die occasions in beeld krijgt die eventueel geschikt voor je zijn. Onderhandelen doe je gewoon online en voor je het weet ben jij de trotse eigenaar van een van de honderdduizenden occasions die te koop aangeboden worden.

 

Zoekopdracht

Ben je op zoek naar een speciale auto maar is die nu niet beschikbaar? Geef dan een zoekopdracht in bij Autoscout. Mocht er een door jou gewenste auto op de markt komen, dan krijg je meteen een signaal en kun je als je dat wilt meteen zakendoen. De tijd dat je occasions voor je ze kocht altijd eerst gezien moest hebben, ligt achter ons. De handel gebeurt online, en soms kan dat ook de grootste valkuil zijn. Want een kwaliteit die autoverkopers hebben is wel het zo voordelig mogelijk in beeld brengen van elke occasion, hoe matig de kwaliteit ook is.

Occasions Ford

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *