Vrachtwagen

Oplegger te koop

Dan staat daar ineens dat bordje met de tekst ‘oplegger te koop’ en blijkt dat de te koop aangeboden oplegger precies die oplegger is die jij al zo lang zoekt. Tweedehands weliswaar, maar niet minder mooi. En dus heb je de hand al bijna in de achterzak op zoek naar je portemonnee.

Oplegger te koop

Oplegger te koop!

Staat er een oplegger te koop en is het inderdaad juist die oplegger die je wenst en die aansluit bij de vrachtwagen occasion die je onlangs kocht, blijf dan gewoon met beide beentjes op de grond. Blijf reëel en benader de verkoper vooral zakelijk. Hoewel een tweedehandsje, is een oplegger nooit goedkoop. Zaak dus jezelf te overtuigen dat je een oplegger koopt die je kunt vertrouwen. Is dat niet deze, dan staat vast wel elders een oplegger te koop.

Neem bij voorkeur iemand mee met verstand van zaken

Ben je van plan werk te maken van de advertentie ‘oplegger te koop’, neem dan bij voorkeur een specialist mee, of in elk geval iemand die meer van opleggers weet dan jijzelf. Hij kan als geen ander vaak aan bepaalde onderdelen van de oplegger al zien hoe de staat van de oplegger is. Vraag de verkoper naar de functionaliteiten van de oplegger en vraag hoe het is met het onderhoud van de oplegger. Ondertussen kijkt de door jou meegenomen specialist in alle rust naar de cruciale onderdelen van de oplegger.

Laat je nooit leiden door je emoties

Koop je een auto, dan kun je een proefritje maken. In het geval van een oplegger is dat wat lastiger hetgeen het nog moeilijker maakt om in te schatten of de oplegger die te koop staat een betrouwbare oplegger is. Heb je de papieren gezien, weet je alles van de functies van de oplegger en ben je er voor jezelf wel uit, overleg dan eerst met je eigen specialist. Zegt hij ook ja, dan kan het bordje met ‘oplegger te koop’ opgeruimd worden. Laat je dus nooit leiden door emoties als je een advertentie met de tekst ‘oplegger te koop’ ziet. Hoe mooi het ook lijkt, blijf zakelijk en roep altijd de hulp in van een specialist. Die beperken zich tot de onderdelen, zonder emotie. En dus geven die jou gewoon het best denkbare advies. Opdat je wel een betrouwbare oplegger koopt waaraan je nog jarenlang plezier kunt beleven. Want dat is waar het om gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *