Auto, Autoschade

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken

Heel veel mensen balen als een stekker als ze hun eerste deukje in de auto oplopen. Bij het tweede en derde deukje wordt dat al minder en de kleinere deuken worden later helemaal niet meer gerepareerd vanwege de gevolgen die dat heeft voor de no-claim. Gelukkig is er nu uitdeuken zonder spuiten.

Met de punt van de deur

|Het zijn van die typische deukjes die je zomaar hebt; op de parkeerplaats van de supermarkt slaat de geparkeerde auto naast je net even met de punt van de deur een deukje in je auto. Tsja, opgeven aan de verzekering kan betekenen dat je schadevrije jaren naar beneden gaan en je meer premie bij moet betalen. Vaak is het deukje dat nou ook weer niet waard.

Uitdeuken zonder spuiten

En toch is zeer verstandig elk deukje in je auto wel te laten repareren. Een klein deukje gaat op een bepaald moment namelijk roesten en die roest kan zich vervolgens verder verspreiden over je auto net zo lang tot je auto een lapjesdeken van roest is en geen stuiver meer waard blijkt als je ‘m in wilt ruimen. Gelukkig is er nu echter een manier gevonden die repareren van zelfs het kleinste deukje een boost moet geven: uitdeuken zonder spuiten. Uitdeuken zonder spuiten is goedkoper dan de reguliere behandeling van een deuk en bovendien kun je vaak wachten als je kiest voor de methode uitdeuken zonder spuiten.

Zo houd jij je auto langer in de beste conditie

Met een speciale techniek kunnen specialisten de druk van binnenuit herstellen zonder dat er gespoten hoeft te worden. Deze snelle manier van uitdrukken is goedkoop en snel. Vaak is het een kwestie van klaar terwijl je wacht. Uitdeuken zonder spuiten betekent dat jij je auto langer in perfecte conditie houdt en dat je auto als je dien inruilt of verkoopt gewoon meer waard is. Probeer niet zelf deze techniek toe te passen overigens, want dit kan alleen op succesvolle wijze als je en de technieken beheerst en over speciaal gereedschap beschikt. Breng je auto vervolgens nog even langs het autopoetsbedrijf en je auto ziet er weer een stuk jonger en beter uit. Overigens dienen de specialisten van het autoschadebedrijf een cursus te volgen voor ze deze behandeling uit kunnen voeren. De techniek lijkt gemakkelijk, maar is dat niet. Bovendien is er specifiek gereedschap noodzakelijk om deze techniek toe te kunnen passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *